Västra trädgårdsmöbler

Cedar kan användas för att möta dina konstruktionsbehov för utemöbler och trädgårdsprodukter. Olika möbler som Adirondack stolar, arbors och uteplatsbord, kruka bänk, veranda gungor, trädgård bänkar, utomhus möbler kuddar och solstolar används i utomhus utrymmen. Västra rött ceder är en typ av vintergröna barrträd, en art av Thuja. Idegranar, lövträd, lärkar, granar, tallar, kauis, granar, cypresser, cedrar, enbär, Douglasgranar är några av de typiska exemplen på barrträd.

Dimensionellt stabil

Cederträ är dimensionellt stabilt och lätt. Träet förblir platt och svalt och har ekens styrka, vilket gör det till en av de mest eftertraktade träslagarna för att tillverka trädgårdsartiklar utomhus. Detta material är utmärkt för användning i fuktiga och fuktiga klimat. Det är fördelaktigt att köpa västerländska möbler i rött cederträ utomhus. Produkter gjorda av rött cederträ saknar eller böjer sig inte under en tidsperiod och de bleknar inte eller blir tråkiga genom att de sveds i solen. Även om du är intresserad av trädgårdsmöbler i teak är det säkert att hålla sin estetiska överklagande i många år.

Bästa naturliga alternativet

Jämfört med kemiskt behandlat trä är cederträ ett av de bästa naturliga alternativen för dina konstruktionsbehov, särskilt utemöbler. De flesta av de trämöbler som finns tillgängliga utomhus idag behandlas med kemikalier. Produkter blötläggs i grytor av giftiga kemiska konserveringsmedel som är mycket starka och därmed kräver etiketter för alla som hanterar dessa kemikalier. Under tryckbehandling av trädgårdsmöbler i trä används tre primära ingredienser, nämligen krom, koppar och arsenik.

Mycket kontrovers har uppstått i den stora omfattningen av exponering för arsenik orsakad på grund av fysisk kontakt med träytor. Även om oorganisk arsenik inte absorberas genom huden tas det lätt upp genom intag, vilket visas i olika studier. Barn som kan överföra kemikalierna för hand till munnen och i ett sådant fall Rottingträdgård kan vara ett intressant val. Men överlägset ingenting att slå cederens mångsidighet! Organisk och ödmjuk, den håller som arvtagare och berikar trädgårdsutrymmet varje dag.

Comments |0|