Dekorera din bostad med västerländsk stil

Älskar du västens naturliga utseende? Oavsett var du bor i världen kan du skapa den här varma, färgglada stilen i ditt hem. Om du inte är den typ som gillar det något sterila, moderna utseendet, kan västerländsk vädjan vara för dig. Detta är en stil som erbjuder massor av varma färger och texturer, perfekt för dem som gillar mycket trä.

Västerländsk inredning är en stil som gör att alla som kommer in i ditt hem känner sig avslappnade och lugna. Trägolv, synliga balkar, läder eller trämöbler och massor av färgglada accenter förenar utseendet.

Varma, levande färger sätter stämningen

I västerländsk dekoration vill du använda varma, inbjudande färger för att ge överklagande. Röd, gyllengul, ockra, guld, pumpa och mörkblå eller grön är perfekta när de används som accenter i kuddar, mattor och i väggklädsel.

Om du lutar dig mot det sydvästra utseendet kan du välja turkos, gul, röd och andra ljusa nyanser.

Inredningen är storskalig

Trä och läder är två komponenter i västerländsk inredning som är den perfekta basen för alla andra tillbehör och accenter. En stor, skrymmande skinnsoffa och kärleksstol är en bra start. Om du har trämöbler klädda i varma färger, fungerar det lika bra. Exponerade takbjälkar, breda golv av plank eller tall samt bordslampor i smidesjärn ökar rummet och intresset.

Accenter ger livfulla färgstänk

Kuddar, filtar, accentmattor och andra tillbehör kan vara randiga, rutiga eller solida. Genom att hålla fast vid de varma färgerna som nämnts tidigare kan dessa mönster blandas och matchas som du vill. Eftersom de flesta lädermöbler är bruna och trä brukar variera i nyanser av brunt, är färgglada accenter viktiga för att ge liv till rummet. Leta efter grova texturer som matta vävda mattor, denim och trä-tweed för att ge ytterligare djup och intresse för rummet.

När du dekorerar ditt hem med västerländsk känsla, använd gärna din fantasi! Lägg till de gamla och väderbitna lantbruksredskapen till mixen och kom ihåg att äldre eller knäckt läder ökar den västra atmosfären. Använd de accenter som du verkligen älskar, eftersom det hjälper till att integrera lite av din egen personlighet i rummet.

Comments |0|